Οι εκδόσεις μας

 

biblio ekfrasi2Το μάθημα της έκθεσης έχει δεχθεί πολλές κριτικές – άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές. Παρ’ όλα αυτά και παρά τις όποιες αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, η έκθεση παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα και βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα υπό εξέταση μαθήματα για την είσοδο των υποψηφίων στα πανεπιστήμια.

 

Γι’ αυτό η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ εκδίδει βιβλία εκθέσεων για όλες τις τάξεις του Λυκείου, αρχίζοντας από το βιβλίο ΕΚΦΡΑΣΗΣ – ΕΚΘΕΣΗΣ της Γ΄ Λυκείου, υπό έκδοση βρίσκεται το βιβλίο της ΕΚΦΡΑΣΗΣ – ΕΚΘΕΣΗΣ της Α΄ Λυκείου  και τελευταίο θα έρθει στο φως το βιβλίο  ΕΚΦΡΑΣΗΣ – ΕΚΘΕΣΗΣ της Β΄ Λυκείου

 

Το βιβλίο ΕΚΦΡΑΣΗΣ – ΕΚΘΕΣΗΣ της Γ΄ Λυκείου μετουσιώνει σε κάθε σελίδα τη διπλή του υπόσταση. Αφενός την επιστημονική και εις βάθος προσέγγιση μιας πληθώρας θεμάτων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Με οδηγό τη μακρόχρονη εμπειρία επήλθε εναρμόνιση ενδελεχούς καταγραφής των γνωσιακών δεδομένων με τις πραγματικές ανάγκες του μαθητή καθιστώντας το εν λόγω σύγγραμμα ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά του να κατακτήσει την επιθυμητή θέση στο πανεπιστήμιο.

 

Αφετέρου, το εν λόγω δημιούργημα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής προσπάθειας που λαμβάνει χώρα στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, προκειμένου να καταδείξει τις σαφείς προθέσεις και ικανότητες του φροντιστηρίου στο να καταστεί σημείο αναφοράς στα εκπαιδευτικά πράγματα της ευρύτερης περιοχής, συνυφαίνοντας με σταθερά βήματα το όνομά της όχι μόνο με επιτυχίες αλλά πρώτιστα με την έννοια της γνήσιας παιδαγωγικής μοναδικότητας.